Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Belépés
Kapcsolat
Facebook Google+ Twitter
Indavideó
E-mail
Gyakran ismételt kérdések
Felhasználók
Lucidus
Státusz: 20 perce
Tag
Kaze
Státusz: 22 perce
Tag
WhiteHawk
Státusz: 29 perce
Tag
Boti87
Státusz: 30 perce
Tag
Fenrir
Státusz: 48 perce
Tag
Elvisz
Státusz: 50 perce
Tag
SAS20
Státusz: 1 órája
Tag
Sonic_Cruiser
Státusz: 1 órája
Tag
morrow96
Státusz: 2 órája
Tag
Drithel
Státusz: 2 órája
Moderátor
kisstibor68
Státusz: 2 órája
Tag
CsabeszSenpai
Státusz: 2 órája
Tag
Partneroldalak
Animagazin Anime Center
AoiAnime DEVstance
DragonHall+ Guddo-Fansub
Haru-Subs Issho Tosho
Namida Fansub PancakeHut
Prof. William Ricz/Ronin Factories Blog
Soul Society Team The Librarian Warrior
Urahara Shop Wakabashii
Támogatás

Oldalunk fenntartásához te is hozzájárulhatsz egy jelképes összeggel.

Részletek | GyIK

Aktuálisaink
Eseménynaptár
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Nincsenek előjegyzett események.

Pólórendelés
Pólórendelés
Amennyiben tetszik a munkánk, és szívesen hirdetnél minket, vagy csak egyediséget vinnél a ruhatáradba, rendelhetsz a logónkkal ellátott pólót is. A kínálat még bővülni fog.

PÓLÓVÁLASZTÉK

Tagfelvétel
Tagfelvétel
Admini közlemények
Megnyitások száma
982
Hozzászólások száma
0
A hallgatás vége: a munka kezdete
Mint azt láthattátok az elmúlt héten bősz hallgatás volt a házunk táján. Csütörtökön megtörtem fészen a csendet, hogy mi ez, illetve pénteken Twitteren is, de most itt az ideje a mélyebb beszámolónak. Az egész hallgatás oka az adminisztráció mennyiségéből és minőségéből fakadt. Minél jobban rendszerezve vannak az adatok, annál könnyebb felvinni, dolgozni. A hír részleteiben jobban kifejtem, hogy ez mivel is járt/jár a hétvégén.
1) Az Aurora Sub munkásságának átvétele

Nos, régi baráti csapat őket értettem a Face és Twitter posztjainkban. Persze, az átvétel nem örökre szól, hanem egészen addig, amíg a csapatot Kingslayerék fel nem támasztják a hamvaiból: lesz oldaluk és dolgoznak is. A feltétel teljesülésével a megőrzött munkák felett az ellenőrzést visszakapják, és kivezetésre kerülnek az oldalunkról.

Mindaddig, idő és erő fényében a munkáik folytatásra fognak kerülni valamikor, hasonlóan szisztematikus módon, mint a mieink. A meglévőek online-osított formái majd később, valamelyik következő lépcsőfokban készülnek el.

A rendszerezett munkáik Ayumi régebbi munkáihoz hasonlóan csomagokban válik a jövő héttől elérhetővé.

2) Hiányosságkezelés

Ez alatt most azt értem, hogy vannak olyan projektek, amelyek kis kiegészítésre kerülnek. A hozzájuk kiadott videót például a felirathoz csatoltuk (pl. Sengoku Choujou Giga, Umezu Kazuo no Noroi, Mahou Sensou, Blade and Soul). Ezek a hétvégén meglesznek, és oldalt a "Legutóbbi tartalmak" panelben láthatjátok, hogy éppen melyik(hez) került fel.

Indavideós téren pedig gondolom sokatoknak feltűnt, hogy egyes videók, sorozatok eltűntek, elérhetetlenek, lejátszhatatlanok a "szerzői jogok" miatt. Ezek is valamikor pótlásra kerülnek, azonban 2 dolgot muszáj erről tudni:

a) mintegy 2000+ videó felett kifejezetten kezelhetetlen az Indavideó "saját videós" rendszere, hatosával kellene végiglapozni X időközönként a teljes listát, mivel
b) az Indavideót mondhatni rendszeresen, hullámokban éri C&D felszólítás egyes tartalmak eltávolítására, vagyis bármikor bármelyik sorozatra kaphatnak egy ilyet, a feltöltőjét pedig erről nem értesítik. (Bezzeg a kommentekről tudnak spamelni...)

Hogy ezt megoldhassuk, egy külön programmal kéne ellenőrizni rendszeresen a feltöltéseink meglétét. Ez az, ahol az én programozási tudományom gyakorlatilag útlevél hiányában megáll. A megoldás várat magára, addig amit találtok a fórum Online videók topikjában lehet jelezni. Előre bocsátom, nem fogok azonnal válaszolni egyesével mindenkire, hanem hétvégenként csomagkapcsoltan intézem el azt, amit hét közben találtok.

3) Oldalfejlesztések érkez(het)nek

Nem árulok zsákbamacskát, lesznek oldalszegmensek, amelyeket át kívánok rendezni, alakítani a közeljövőben. A kisebb és az adminisztrációt segítő dolgokat továbbra is a Webmester blog topikban fogom kiírni, a komolyabbak kapnak majd külön hírt, amihez amolyan lábjegyzetnek bekerülnek majd a kisebbek is visszamenőleges kihírezéssel. Új modult beépíteni már nem áll szándékunkban, ellenben a meglévőeket feltölteni és fejleszteni igen.


Szóval türelem, ha meghalunk, azt úgyis tudatjuk veletek.
Írta Ricz - 2018.02.10 03:42
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.