Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Belépés
Kapcsolat
Facebook Twitter
Indavideó
E-mail
Gyakran ismételt kérdések
Felhasználók
icsi
Státusz: 7 perce
Tag
varyg1001
Státusz: 13 perce
Tag
setsuna
Státusz: 17 perce
Tag
ogera
Státusz: 31 perce
Tag
Ansalon
Státusz: 34 perce
Tag
Bobek4
Státusz: 36 perce
Tag
Moki
Státusz: 40 perce
Tag
Rihi
Státusz: 43 perce
Tag
pauzoli
Státusz: 58 perce
Tag
davidanime95
Státusz: 1 órája
Tag
Kippei1
Státusz: 1 órája
Tag
helllbooy
Státusz: 1 órája
Tag
Partneroldalak
Animagazin Anime Center
AoiAnime DEVstance
DragonHall+ Guddo-Fansub
Haru-Subs Issho Tosho
Lair of the Ronin Manga Birodalom
Namida Fansub PancakeHut
Ricz/Ronin Factories Blog Terian
The Librarian Warrior Urahara Shop
Wakabashii
Támogatás

Oldalunk fenntartásához te is hozzájárulhatsz egy jelképes összeggel.

Részletek | GyIK

Aktuálisaink
Eseménynaptár
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Nincsenek előjegyzett események.

Tagfelvétel
Serenaxd
Magamról:Egy békés vidéki gyerek voltam, amíg rám nem esett egy meteor és szupererőm nem lett… Jól hangzik, de nem.


Igazi nevem az Hi-mi-tsu! De nektek elárulom, Márk.


Életem első 20 éve során kaptam élettől sok jót és rosszat is, de úsztam tovább az árral és próbáltam elérni apróbb céljaim kisebb sikerekkel. Szeretek a kedvesemmel lenni és sokat lazítani. Eléggé éjszakai bagoly vagyok, mert napközben lekötnek IRL dolgaim, de közben mindig jut időm a páromra és az animék/mangák világára. Szeretek MMO-zni, de mostanában nem igen jut rá időm. Mivel ember közösségi lény hát még én, ezért szeretek folyamatosan beszélgetni, chatelni. Bőbeszédű vagyok és kissé érzékeny, de nehézen sértődöm meg.
Scary Neko ^-^Ismerkedésem az animékkel:Első animém DB volt bár akkor még mesének hívtam, mert nem tudtam, hogy anime. Idővel követte Sailor Moon, Pokemon, Beyblade, Inuyasha minden amit magyar adókon sugároztak. Na jó a Digimont a horvát2-n néztem a Yu-Gi-Oh!-t meg német RTL-en miután ráhagyták a magyaron. Ekkor még csak bontogattam szárnyaim, de később a Jetixen elkezdték a Narutot és a Sámánkirályt adni hát minden este néztem, de nem volt elég ezért az ördöghöz fordultam segítségért (na jó nem az ördöghöz unokatesómhoz).


„- Honnan tudnám beszerezni a Naruto mese többi részét?

- Az nem mese, hanem anime!”Eztán egy tartalmas beszélgetésben felvilágosított a kedves otaku mester, hogy merről hány méter. Megnéztem a Narutot majd a Mosóport. Ismét hozzá fordultam. Elkezdtem Elfen Liedet és onnantól már történelem...Subberkedés:Régóta tervezem közel 6 éve, hogy kipróbálom magam fordítóként, de mivel kissé félénk vagyok sosem próbáltam jelentkezni sehova. Pár hónapja elkezdtem AnimeAddictson fórumozni és ott ismerkedtem meg Ama-channal a "csőtop mizéria" által, ami egy külön vicces történet. Szóval végül erőt vettem magamon és jelentkeztem. Mint látjátok, itt vagyok és nem ettek meg (még).Honto no namae wa...Hm... Serenaxd, első benyomás lány név. Félreérthető kissé tudom.Ez a nevem ősidőkből ered még 10 évesen mikor a Ragnarok Online világával ismerkedtem (mai napig legjobb anime hangulatú MMORPG ami valaha készült bár játékosai elhagyták és egy kb. 50 fős kemény mag játszik az utolsó magyar szerveren, aminek tagja vagyok) akkor lány novice-ot(->mage-t) kezdtem, mert fiú mage-nek nem tetszett a ruhája. innen a lány név mivel alap Serena foglalt volt, jobb híján ez lett. Manapság már inkább a Chrono-t használom, de a Serenaxd már rám ragadt. A Sercsit akkor sem szeretem!
·Írta: Amarillis · 2012.05.23 20:10 · 1591 megnyitás