Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Csapatmunkálatok
Eredeti szöveg HANBU, UTW-FAKKU
Fordította Ricz/Ronin
Formázta Ricz/Ronin
Lektorálta Umaitachi
Pillanatképek
Kapcsolódó projektek
Nincsenek kapcsolódó projektek.
Nincsenek kapcsolódó projektek.
15 Bishoujo Hyouryuuki
Angol cím The Story of 15 Beautiful Girls Adrift
Egyéb címek 15美少女漂流記, 15 미소녀 표류기
Típus anime
Eredeti nyelv japán
Hossz3 rész
Év2009-2011
Műfajhentai, romantikus, vígjáték, yuri
Téma18+, csápok, diák/diáklány, doktor/doktornő, epizodikus, génmanipuláció, hajótörés, ikrek, istennő, jelen, kis mellek, leszbikus, lolicon, megkötözés, meztelenség, nagy mellek, szex, szűz, tanár/tanárnő, tenger, tsundere
Hivatkozások[Hivatalos oldal] [AniDB] [ANN] [MyAnimeList] [AnimeAddicts]
Műveletek Fórum Letöltés Online
Ismertető
Ki ne ismerné Verne Gyula (vagy Jules Verne, ahogy tetszik) Kétévi vakáció című történetét. Talán nem árulok el vele nagy titkot, ha azt mondom, hogy Takahirónak (egy erogekészítőnek) és Kuroda Kazuyának (anime karakterdizájner) ez adta az alapot a soron következő hentai-hoz. A cím ugyanis egy játék a regény japán címévél, a 15 shounen hyouryuukival, amiből 1982-ben és 1987-ben egyaránt készült anime.

Történet
Egy lakatlan szigeten térnek magukhoz 16-an egy hajótörést követően. 15 lány és 1 fiú. Különösebb történet nincs, az ő mindennapjaikról szól a hentai, amit már csak azért is nehéz bemutatni, mert apró részecskékből áll össze, részenként 3-4 darabból. Egy ilyen kis részletben 1, max. 2 lány/nő kerül sorra, ami a mindennapok szexuális oldalát illeti.

A műről
A felosztásos rendszer így nem rossz önmagában, de valahogy a részek végeit nagyon önismétlőnek találtam, valamint a lányok rávétele, késztetése nem mindig volt olyan, hogy arra azt lehessen mondani, hogy jó. Összességében ez elég átlagos lett, mert van, ami tényleg poénos, de más elég slampos vagy épp egyszerűen nonszensz.

A rajzolása viszont szép, remekül kidolgozott az első részben, de a másodiktól a karakterdizájn némiképp alább hagy, kevésbé tartja meg a színvonalát. Ellenben a hátterek továbbra is egész jók maradnak.

A hangok részéről azt kell, hogy mondjam, hogy a szinkronhangokkal nincs probléma, valamint külön jó pontja és érdekessége a hentai-nak, ami miatt kicsit kiemelődik a többi közül, hogy van openingje és endingje. Ezek elég kellemes, dallamos pop számok lettek, amiket érdemes meghallgatni legalább egyszer. Az opening képsorai alatt a rész aktuális lányait mutatják be mindig úgy, ahogy élvezik az életet és a szabadságot. Az ending pedig jó levezetést ad az egészhez.

A történetről meg elmondtam már, amit lehet. Az eleje még egész jó volt, voltak poénok, volt kis romantika, művésziesség a videokamerával, de második rész fényképezősében is voltak jobb pillanatok, de már jóval kevesebb, a harmadik részben a 8mm-s filmgéppel már inkább untam a dolgot, mert eljellegtelenült az egész.

Vélemény
Szerintem kevesebb lánnyal, és a harmadik rész nélkül jobb is lehetett volna az egész. Voltak jobb és kevésbé jobb pillanatai, de nem mondanám átlagosnak. Egy "jó" értékelés, egy 7/10 neki bőven megfér, még ha elég gyenge lábon is áll.
Írta: | 1970.01.01
Stúdiók
GyártásT-Rex
Animáció gyártásHoripro
Készítők
KarakterdizájnKuroda Kazuya, Takahiro