Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Csapatmunkálatok
Fordította Möraja
Szerkesztette Ricz
Lektorálta Ricz, Möraja, Cybernet343
Hackelte Katayashi
Pillanatképek
Kapcsolódó projektek
A Happy Valentine
Típus visual novel
Eredeti nyelv japán
Játékidő0-2 óra
Év2007
Műfajkinetic novel, slice of life, vígjáték
Témaárva, katona/katonaság
Hivatkozások[Hivatalos oldal] [AnimeAddicts] [VNDB]
Műveletek Fórum Letöltés Online
Ismertető
A ZIGZAG egy újabb korai játékához van szerencsénk, a 40 days and 40 nights of Rain egy melléksztorijához. Előre bocsátom mindenkinek, hogy sokat nem lehet írni egy alig egyórás játékidejű történetről, amit néhány mondatban el lehet intézni, éppen ezért most ne várjatok hosszas ismertetőt tőlem.

Történet

A 40 days and 40 nights of Rain játékból megismert Kyrie (a kislány) és a háborútól meggyötört katona története "folytatódik". Egy különleges nap közeleg, amelyet az árva kislány szeretne vele megünnepelni, mert a háború után rátalált az esőben, s magához vette...

A műről

Lényegében ennyit lehet róla írni. A történet nem nagy, s igazából csak a már kétszer is említett játékkal együtt adja meg a kellő hatást, ami amúgy sem sok. Nem valami hosszú történet és nem is lehet sokat hozzáfűzni. Az alapjáték kedvelőinek is bőven elég lesz csupán. Grafikájában teljes mértékben visszaadja az alapjátékot a vászonfestményhez hasonló rajzolásával és színeivel. A hangok terén pedig van egy-két effekt már a főmenünél, ami nem igazán illik a játékhoz, ellenben az alapzene a történet olvasása során továbbra is kellemes.

Összegezve nem egy nagy játék, egyszer elmegy. Sokat tényleg ne várjatok tőle.
Írta: | 1970.01.01
Stúdiók
FejlesztésZIGZAG
Készítők