Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Steins;Gate 0 (Aktuális)
Kategóriaanime | TV
Év 2018
Részes 23 / 4
Frissítve 2019.05.20.
17 17%
Hozzászólások: Steins;Gate 0
Ugrás a fórumra: Új téma indítása
 Téma nyomtatása
Steins;Gate 0
Ricz
Eredeti szöveg: HorribleSubs (hivatalos angol)
Magyar szöveg: Ricz
Lektor: Maou
QC: Dottris


Huh, hol is kezdjem. Először is a "játékszabályok" erre a műre:
- ha lassan készül, akkor lassan készül. Nem akarom elkapkodni, tekintve, hogy egyáltalán nem könnyű az egészet megszövegezni.
- a Horri/Erai felirata a hivatalos angol fordítást használja, amit az Aniplex készít, ami épp csak nem szar, de kellően rossz ahhoz, hogy macerás legyen.
- Ezt a középvacak szöveget kell felhoznom annyira, hogy Maou-nak ne legyen óriási kihívás a korrigálás japánról.
- Aztán még jó eséllyel konzultálunk felette, hogy mi és hogyan legyen, és ha igen, miért úgy. Ez különösen igaz akkor, ha tudományosabb szövegrész jön, ami inkább az én terepem. Na most, az atombomba termonukleáris hatásairól még angolul is megerőltető beszélni, nemhogy japánul. Hát még ha szóba jön az időutazás és az által okozott paradoxonok...

Tschüß!
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Akuma
Előre is köszi a munkát*-*
Örülök, hogy bevállaltátok ezt az animét, nagyon várós volt.
 
Akuma
Sziasztok!
Tudom, hogy írtátok, hogy lassan fog készülni ez a sorozat, de azért valamit lehet tudni a következő részekről?
Több részt terveztek kiadni egyszerre legközelebb, vagy mindegyikre ennyit kell majd várni?
 
Ricz
Hali!

Egyelőre nincs terv arra, hogy többet vagy egy rész lesz. Egy jó ideig ugyanis hozzá se nyúltam, mert úgy döntöttem, hogy megcsinálom a 23b alternatív epizódot is. Ehhez meg végignéztem az eredeti sorozatot, megcsináltam a 23b-t, aztán a félkészekkel foglalkoztam, amelyekből volt bőven. Jelen pillanatban 23 kiadásra váró anyag van összesítve, és még olyan 4 lesz hozzá. Az a 4 elkészül, folytatom a projektet, és mint "szezonális" fog jönni (ami annyit jelent, hogy elsőbbséget élvez a kiadása egy-egy kész epizód esetén). Utána várni nem kell ennyit részenként, de ehhez az is kell, hogy a hétvégéimet, szabadságomat ne sajátítsa ki senki (mint azt tették itthon az elmúlt egy évben).
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Akuma
Értem, köszönöm szépen a választ:)
 
Sheev Palpatine
Üdvözlet!

Nem sürgetni szeretném a munkát, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e valami újabb fejlemény a projekttel kapcsolatban? :) Előre láthatólag kb. mikor fog indulni, hogyha már lehet tudni :)
Előre is köszi a választ :)
 
Ricz
Hali! A 3. rész feléig megvagyok, és most az tartja fel, hogy állandó vesszőfutásban vagyok. Melóban, otthon... Ha az elmúlik, akkor se tudom, hogy mikor lenne meg, mert után két lektoron is átmegy a felirat. Én szeretném a hónapban (október) újra lendületbe hozni, hogy mennyire sikerül, azt passzolom.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Akuma
Hali, van bármi fejlemény a folytatásról?:3
 
Ricz
A 3. részt leadtam, azonban Maou az előrehozott érettségi miatt egyelőre nem ér rá. Ez olyan két hetet jelent jóformán, attól függően, hogy mennyire sorozom meg további részekkel. Mivel épp félkészekkel és lezárásokkal múlattam az elmúlt két hosszú hétvégét.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/