Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Tsuki ga Kirei (Aktuális)
Kategóriaanime | TV
Év 2017
Részes 12 / 2
Frissítve 2017.05.04.
16 16%
Hozzászólások: Tsuki ga Kirei
Ugrás a fórumra: Új téma indítása
 Téma nyomtatása
Tsuki ga Kirei
Ricz
Eredeti szöveg: HorribleSubs
Magyar szöveg: Ricz
Utómunkák: Cickány
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Kirino
Hello

Megszeretném kérdezni, hogy ez az anime mikor lesz folytatva? Nagyon várom az új részeket.

Előre is köszi a választ
 
Ricz
Hali.

Ha jól megy, a hétvégén készítem el a következő részt, és onnantól igazából Cickányon múlik, mikor lehet belőle újabb kiadás. Ha már rendszeresen is elkezdem folytatni, vagyis mindig kap újabb részeket, az a legkevesebb, mert legalább folyamatosan úton van, jóval kisebb a megakadás lehetősége.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Kyoko12
Szia nagyon jó anime, remélem mihamarabb folytatjátokMosoly
 
Ricz
A héten még egész biztos nem, Cic elsőnek a maradék két Akibát szeretné megformázni. A 3. részt átadtam neki, majd jön. Ami egyelőre kétséges, hogy mi lesz hétfőtől, mert műtik a pofám. Ami biztos, hogy aznap többet alszok majd, mint egy döglött macska, így jobb, ha senki se vár semmit. Utána lévő napokra meg lehet betegszabit kapok, de ez sem biztos...
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Kyoko12
Szia köszi a részeket! Mikor lesz fenn a kövi epizód?
 
Ricz
Amikor visszakaptam Cickánytól. Ahhoz meg az kell, hogy az Akiba be legyen fejezve. Mindkettőben egyébként is sok formázni való van, némelyik meg nem egyszerű. Az, hogy én a háttérben haladok a fordítással az csak annyit jelent, hogy több rész lesz várható egyszerre, vagy esetleg egyesével sűrűbben jöhetnek, amikor a feltétel teljesült.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Kirino
Hello.

Valami fejlemény ezzel az animével kapcsolatban?
 
Ricz
Hali. Semmi, Cic várja, hogy további részeket adjak le, én meg próbálok szisztematikusan haladni, amennyire lehet (jelenleg a Brave Witches #07-12 vár, utána jön a sorban a Tsuki). Kábé az elmúlt 2 3 hónapban ez rendre meghiúsult, mert a decembert anyám hirtelen jött hülye ötlete rabolta el ("újítsuk fel a szobád, pont akkor, amikor pihennél és a hobbiddal foglalkoznál"), a januárt a meló vitte el, február óta meg a filmszezon, aminek csak most látom a végét (több mozifilm jött ki az utóbbi időben egymás után, és ezek élveznek mindenkor elsőbbséget, mivel csak egyszer kell velük foglalkoznom). Amint megvan, folytatom az egyébként is szisztematikus lezárásokat.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Kirino
Hello!

Megszeretném kérdezni, hogy azóta változott valamit ez a projekt?