Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Fate/Extra: Last Encore (Befejezett)
Kategóriaanime | TV
Év 2018
Részes 10 / 10
Frissítve 2019.11.27.
100 100%
Hozzászólások: Fate/Extra: Last Encore
Ugrás a fórumra: Új téma indítása
 Téma nyomtatása
Fate/Extra: Last Encore
Ricz
Eredeti szöveg: kooritsukai-UMU (01), japán szinkron
Magyar szöveg: Maou
Lektor: Ricz
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Akuma
Sziasztok!
Várható mostanában folytatás?:3
 
Ricz
Szia. Várható, filmeken dolgoztam gőzerővel, így hátrább soroltam. Egyelőre csak a 3. rész, mert a 4-6. epizódok átkerültek hozzám, mivel Maou-nak nincs ideje rá. (És itthon leszek úgyis egy hétig, annak javában is egyedül, nyugton, amire már régóta - november óta - vágyok, hogy gond nélkül dolgozhassak.)
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Akuma
Nagyon köszönöm a választ, és a sok munkát vele:3
 
okostibi
Hali!
Érdekel a https://animeaddi...nime.14840 + https://animeaddi...nime.12800 -hoz lesz e felírat?
Tudom másik Fate de nyaa-n össze futottam vele angolul és mégis néztem csak magyarul mégis jobb lenne.
 
Ricz
Hali.
A filmhez biztosan, amint kicsit csillapszik a feltorlódás (NGNL Zero, Nekopara, Extra rám eső részei) és a szezonkezdésen is átestünk. A specialt egyelőre nem tudom, ahhoz még találkoztam felirattal. Ha nem lesz addig, amíg nem kezdünk bele a filmbe (onnan lehet majd tudni, hogy megnyílik a saját topikja), akkor megbeszéljük Maou-val, hogy ha asszisztálok hozzá, akkor be tudja-e vállalni.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Franky
Melyik várható hamarább? Az Illya movie (amit személy szerint jobban várok), vagy az Extra?
Bár ebbe az Extra szarságba valószínűleg csak akkor kezdek bele, ha végig lesz mind a 20 részéhez felirat.
 
Ricz
Nem tudom egyelőre, mert az Illyáért én felelek, a az Extráért meg Maou. Suli miatt állt a részéről ez a projekt, a részemről meg azért, mert idő nem jutott rá (május végéig a melóban nem tudok dolgozni semmin, csak felrakni a készen lévőket égetésre, helyette gyakorlatilag az alvásomból áldozok fel valamennyit, hogy legyen valami haladás).
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Franky
Hát őszintén remélem, hogy folytassátok még ezt a projektet. Próbáltam megnézni egy magánforditó által készitett indás verzióval, de egyszerűen csak az opening-ig jutottam, annyira szar volt az kis felbontású videó a bazi nagy monitoromon, hogy csak átkozni tudom az indás szemrákot, de nézni nem. A fél szezonhoz szinte csak indára készültek forditások. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy arra van idejük, hogy hetente órákat töltsenek forditással, de nincs 5 percük feltölteni a külön feliratot egy megára, vagy google drive-ra, vagy akárhova... de biztos velem van a baj, hogy nem tudok indán animét nézni azzal a nézhetetlen videó minőségben.
 
Maou
Garantáltan folytatva lesz, emiatt ne aggódjatok. Azonban türelmeteket kérem. Az iskolai évem zárása után bő két hétre félre kellett MINDENT raknom a középszintű Japán nyelvvizsgám érdekében. Ilyen sűrű iskola zárási időszak után ha nem tettem volna ezt, esélytelen lett volna a vizsga... (amúgy sem két hét alatt kellett volna felkészülni rá... no de mindegy.) Azonban a múlt hétvégén ezen is túl estem, így folytatom az extra fordítását is.

Vélhetően a Kaleid movie jön elöbb. Mivel az Extra fordításával el leszek egy ideig. Ráadásul nem tudom mikor jön a többi rész belőle, mivel eddig csak kb. 12 van, a story meg totál befejezetlen...
De közben még egy másik Fate movie is készül, amit én lektorálok. Mind a két film előnyt fog élvezni az extra sorozattal szemben. Így ha hozzám kerülnek, azokat csinálom előbb.