Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Fate/Extra: Last Encore (Befejezett)
Kategóriaanime | TV
Év 2018
Részes 10 / 10
Frissítve 2019.11.27.
100 100%
Hozzászólások: Fate/Extra: Last Encore
Ugrás a fórumra: Új téma indítása
 Téma nyomtatása
Fate/Extra: Last Encore
Ricz
A HF mozi esélyesebb, mert a Kaleid mozi még meg sincs részemről kezdve. Hozzáteszem, egyelőre. Az elmúlt 5 napban (amióta kipasszoltam a klasszikus LOGH részeket a mostani szezon zárásáig), a Bernard-jou lezárása mellett ezen ügyködtem. Viszont ma indult a szezonom, Tonegawa és One Room S2, amiket igyekszem hamar elindítani, hogy aztán a jövő hét végéig haladhassak valamit a Fate-dömpinggel. Utána én 4 napra (14-től 18-ig nagyjából) lelécelek az országból, így legfeljebb kisebb formázgatásokat és lektorálásokat végzek, amiket bespájzoltam előre.

Amúgy a második Extra évadot most nyárra írták ki, ezt most 13 részre az előző 10-éhez képest. De a kezdésig még van 25 nap, vagyis majdnem augusztusba fordul a naptár mire jön (az Anichart szerint).
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Franky
Ebből lesz még valami? Megint jönnek a fate -es cuccok. Nyáron az a óratornyos sori. Lesz valamikor egy Illya ova. Gondolom azzal nem lesz gond, csak egy rész. Meg a Grand Orderből is készül valami, mintha olvastam volna róla valahol. Szóval jönnek az újak, az extrával meg Shiro főzőműsorával viszont nem haladtok.
https://cs.sankak...rCnz3lg-Nw
 
Ricz
Az idén betolom a kezem alá, mert Maou-nak jóformán ideje se lesz rá fordítani, lektorálni meg talán. De előtte a Brave Witches-t zárom le (folyamatban), és a Tsuki ga Kireit.

Az Illya OVA nem egy húzós dolog, hiszen OVA. Alkalmi megjelenés és egyelőre egy részt tudunk.
A Grand Orderből 3 dolog készül, 2 mozifilm a Prod. I.G.-től a Camelot fejezetből, valamint a Cloverworks (asszem ők) csinálja a Babilon fejezetet. Egyelőre a 2019 ezeknél amolyan rebesgetett dátum. De a mozifilm úgyis premier + félév jobbára.
A főzőműsor meg a lektoráláson akadt el, de halad az.

+ Van egy Manga de Wakaru! FGO special is, ami 15 perc, de azt a kisujjamból kiráznám, ha lenne hozzá felirat végre. Vannak részei, amiket gond nélkül le tudnék fordítani japánról is, de sokkal egyszerűbb, ha legalább időzíteni nem kéne.Ehehhe...

Egyedül az Extra nem, amíg nem foglalkozom vele.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
angf1228
A lényeg, hogy nincs elfelejtve. :) (én megvárom)
 
Ricz
Annyi változott azóta, hogy
- a Brave Witches-t ugye lezártam,
- lefordítottam a Tsuki ga Kireit, innentől Cickányon múlik,
- lefordítottam közben az Ultramant is, ami meg Alibin múlik,
- elkészült pár olyan cucc, ami háttérben ette az időm egy részét,
- elkezdtem az Extrát, egyelőre 2 résznyire vagyok beljebb.

Az utóbbi relevánsabb. Most, hogy vége van nagyjából az érettségi szóbeliknek is, az új részeket Maou megkapja. Ezt követően átnézem az első 3 részt, és BD-hez pattintom, és úgy jön, hogy heti bontásban. Vélhetően fogom tudni tartani az általam kívánt tempót, annak ellenére is, hogy 2x1 hét kiadási szünetet tuti tartunk a nyáron.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/
Ricz
Lezártam. A 3 részes folytatás és zárás már csak januártól esedékes. Az okai között szerepel az, hogy nekem még nem volt időm elkezdeni, és az ünnepek alatt kívánok haladni vele, illetve az is, hogy Maou-nak vizsgaidőszak indul hamarosan.
 
https://librarianwarrior.wordpress.com/